CONTENT MARKETING

online-marketing-bureau-zwolle

Content marketing

Iedereen heeft een boodschap. Een verhaal die een publiek moet bereiken. Maar hoe zorg je nu voor online zichtbaarheid? Hoe verspreid je deze boodschap, via welk kanaal, met welke middelen en hoe vaak moet je dit dan doen? Antwoorden op deze vragen geven wij je in het content marketing plan, waarna wij aan de slag gaan met het creëren van content in de vorm van teksten, beelden en video’s.

Ontdek meer
online-marketing-bureau-zwolle

Content kalender

Wanneer de formats en rubrieken in het plan zijn bepaald, is het belangrijk om te bepalen wanneer wij hiermee aan de slag gaan door middel van een content kalender. 

Zo’n kalender maken wij dan voor een maand op, waarbij wij kijken naar content creatie als naar publicatie.

online-marketing-rumors-zwolle

Content creatie: bloggen

Wil jij graag jouw verhaal op papier hebben gezet maar heb jij hier zelf geen tijd of mankracht voor? Dit kan jullie verhaal zijn, over het bedrijf of de experts binnen het bedrijf, maar ook interessant nieuws, weetjes en/of trends over vak gerelateerde onderwerpen. Dan sturen wij graag onze journalisten voor jou op pad. Voor een goed verhaal onder het genot van een kop koffie, een interview of een verslag van bijvoorbeeld een evenement. 

Wat het ook is: wij creëren de content, zorgen voor een goede tekst en publiceren deze.

online-marketing-bureau-zwolle

Content creatie: bedrijfsvideo’s

Op zoek naar video content om jouw bedrijf in beeld te brengen of juist naar unieke beelden van je pand, de omgeving, een activiteit of evenement? Dan staan onze video producenten voor je klaar. Zij staan te popelen om toffe content te mogen creëren. Dit doen zij met de juiste apparatuur, maar natuurlijk ook door het aanbieden van specifieke diensten zoals drone video’s.

online-marketing-rumors-zwolle

Content creatie: dronevideo’s

Met onze drone licentie kunnen wij de meest toffe shots voor jou maken en deze verwerken in een uniek eindresultaat. Juist de combinatie van diverse apparatuur, zorgt voor een onderscheidend resultaat door de diverse invalshoeken. Met drone beelden maak jij een video waarbij iedereen zijn ogen uitkijkt! 

WIL JIJ OOK JOUW ONLINE ZICHTBAARHEID VERGROTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

ContactContact