Diensten

Ontdek onze online marketing diensten

Vaste uren per maand of op projectbasis

Wil je met jouw bedrijf graag een goede basis leggen voor de online
marketing? Wij bieden je handvatten en kijken samen naar de succesvolle mix voor jouw bedrijf.

Strategie

Het verschil tussen hoe je gezien wordt en hoe je hier bent gekomen. Je komt erachter door middel van onderzoek. Dat kan je zelf doen, maar dat kan je nog beter laten doen. Marketing Rumors doet dit graag. En zelfs nog het stapje daarvoor. We kijken naar de bedrijfsdoelen en de wensen, naar je missie en visie, en het onlinegedrag van jouw doelgroep; de customer journey. Een doelgroep- of marktonderzoek; Marketing Rumors verzamelt de resultaten uit de onderzoeksfase en maakt een match tussen je bedrijf, je doelgroep, de markt en de mogelijkheden.

Uitvoering

Na onderzoek en advisering, volgt de uitvoering. Oftewel; geen woorden, maar daden. Heb je niet de tijd of ervaring om het zelf te doen? Dan doet Marketing Rumors het voor je. Dat kan variëren van het opstarten tot volledige uitvoering van begin tot oneindig. Wij kunnen je tijdens de uitvoering van dienst zijn met jouw social media activiteiten, adverteren in de zoekmachine (Google Adwords) of op social media, beter gevonden worden in de zoekmachine (zoekmachine optimalisatie), het optimaliseren van je huidige website of het realiseren van een nieuwe website of webshop.

Training

Je hebt de ‘wie-vraag’ beantwoord met ‘wij’, maar je kan alsnog hulp gebruiken? Marketing Rumors traint en coacht jouw medewerkers in wat, waar, wanneer en hoe. Op maat gemaakt, voor kleine en grote groepen en met kennis en enthousiasme. Onderwerpen waarin getraind en gecoacht kan worden zijn: social media marketing, website-optimalisatie en website-creatie, personal branding en zoekmachine marketing.

Website design & optimalisatie

Wil jij een compleet nieuwe website of webshop laten bouwen, of ben je ontevreden over de resultaten van je huidige website? Zie je in Google Analytics dat je veel website bezoekers krijgt maar geen conversies genereert zoals een verkoop, een nieuwsbrief aanmelding of een brochure download? Dan is het tijd om te optimaliseren. Uiteraard helpen wij hier graag bij.

Meer infoMeer info

Social media marketing

Met social media kun jij gemakkelijk en snel de online zichtbaarheid vergroten. Maar hoe bepaal je nou op welk kanaal je actief moet zijn? En is dat er één of moet je dat op allemaal zijn? En met welke boodschap en frequentie dan? Antwoorden op deze vragen hebben wij voor je. Op basis van jouw doel(en), je wensen maar ook mogelijkheden adviseren wij je in de juiste aanpak op gebied van social media marketing. 

Meer infoMeer info

Zoekmachine marketing

Wanneer er gezocht wordt in de zoekmachine, staat jouw website dan helemaal onderaan of geen eens op de eerste pagina? Oeps. En nu? Zorg dat jij ons wel kunt vinden en wij maken een scan van jouw online activiteiten. Zo zie je precies wat te optimaliseren valt binnen jouw eigen website en waar online nog kansen en mogelijkheden liggen. Deze nemen wij samen door en schrijven een plan van aanpak, zodat jouw vindbaarheid verbeterd.

Meer infoMeer info

Content marketing

Heb jij een boodschap die jij graag wilt delen met je publiek. Een verhaal. Maar weet jij niet waar te beginnen? Of heb je misschien de tijd of mankracht er niet voor? Of ben jij al druk met het schrijven van interessante berichten zoals blogs, maar bereik je er weinig mensen mee? Met een juiste content marketing strategie helpen wij jou op weg of, indien gewenst, nemen wij het deels of volledig uit handen. 

Meer infoMeer info

WIL JIJ OOK JOUW ONLINE ZICHTBAARHEID VERGROTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

ContactContact