SOCIAL MEDIA MARKETING

online-marketing-bureau-zwolle

Social media strategie

Wil jij online aanwezig zijn maar weet je niet op welke sociale media kanalen jouw publiek zit? Of ben je al actief, maar ontbreekt resultaat? Vraag ons om advies! Met Marketing Rumors helpen wij je graag met het opstellen van een social media plan, het analyseren van de markt, het onderzoeken van de mogelijkheden, de juiste content (de praatjes en plaatjes) en adviseren wij in een passende social media strategie.

Ontdek meer

Social media management

Na het opstellen van een strategie, is het tijd voor implementatie. Je kunt nu zelf aan de slag met je social media strategie, maar wanneer tijd of mankracht ontbreekt, nemen wij het graag uit handen. Iedere maand stellen wij in overleg met jou een content marketing kalender op. Op basis van deze kalender, worden de berichten geschreven en kan alles worden ingepland.

online-marketing-bureau-zwolle

Community management & Rapportage

Wij monitoren gedurende de maand welke reacties en/of vragen er binnenkomen en reageren hierop. Ook wel community management genoemd.   

Vervolgens wordt er over iedere maand een rapportage gemaakt en worden de resultaten geanalyseerd, wat resulteert in een advies voor de daaropvolgende maanden. 

online-marketing-bureau-zwolle

WIL JIJ OOK JOUW ONLINE ZICHTBAARHEID VERGROTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

ContactContact