WEBSITE DESIGN & OPTIMALISATIE

online-marketing-bureau-zwolle

Website optimalisatie

Ben jij niet tevreden over de resultaten van jouw huidige website of webshop? Dan maken wij graag een optimalisatie-plan voor je op. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je veel bezoekers krijgt, maar ze direct de site verlaten of kijken ze wel rond, maar kopen ze niets in je webshop. Komen er geen nieuwe leads binnen of blijven de nieuwsbrief aanmeldingen achter. Wat je online doel ook is: wij optimaliseren graag jouw website om dit te kunnen behalen! 

Met onze kennis en ervaring in neuromarketing, krijg jij van ons een spoedcursus online verleiden. Als dat niet sexy klinkt! Wij bieden je handvatten, tips en trucks om jouw website te optimaliseren in opmaak, vormgeving en tekst zodat jouw bezoekers overgaan tot conversie.

Ontdek meer

Website of webshop laten bouwen

Ga jij starten met een nieuw bedrijf of ben jij toe aan een nieuw design van je website of webshop? Dan komen wij graag met je in gesprek. Nadat wij jouw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij aan de slag met een designvoorstel. Wanneer jij tevreden bent met ons voorstel, gaan wij aan de slag voor je zodat wij een plaatje van een website of –shop kunnen opleveren! Uiteraard zitten deze sites SEO-proof in elkaar!

Kijk eens rond in ons portfolio, maar neem ook gerust contact met ons op!

online-marketing-bureau-zwolle

WordPress websites en webshops

Alle websites die wij bouwen, worden gebouwd in het CMS-systeem van WordPress. Dit is niet alleen kosten efficiënt, het ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Na het opleveren van de website, kun je na een korte training zelf aan de slag met de website. Kies je er liever voor om dit uit handen te geven, omdat je er de tijd of mankracht niet voor hebt, dan kan dat uiteraard ook. 

online-marketing-bureau-zwolle

Onderhoudspakketten

Gelukkig zitten developers niet stil en blijven zij continue verbeteren. Dit betekent dat er updates of vernieuwde versies beschikbaar zijn van functionaliteiten die jij gebruikt binnen je website. Hierdoor werkt alles naar behoren, mits je deze updates wel doorvoert. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt er ook voor kiezen dit op maandbasis uit handen te geven. 

Naast alle updates die wij bijwerken, staan wij ook stand-by voor korte vragen of issues die zich voordoen op de website, maar natuurlijk ook voor specifieke vragen rondom wijzigingen of aanpassingen aan je site. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

online-marketing-bureau-zwolle

WIL JIJ OOK JOUW ONLINE ZICHTBAARHEID VERGROTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

ContactContact